ISKI - Official Website | Rundown Virtual Conference The International Communication Conference of Indonesia Communication Scholars Association 2020 “Communication For Better Human Life”
16143
post-template-default,single,single-post,postid-16143,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Rundown Virtual Conference The International Communication Conference of Indonesia Communication Scholars Association 2020 “Communication For Better Human Life”

Rundown Virtual Conference The International Communication Conference of Indonesia Communication Scholars Association 2020 “Communication For Better Human Life”

Meeting Room Zoom, Thursday, 10 December 2020

TIME DURATION DESCRIPTION AUDIO VISUAL PIC
07.30 – 08.00 30 Minutes Committees Prepare &  Participants Registration / Join Zoom   Zoom Participants Rules Announcement Share Screen Video: – Profile ISKI English Host ZOOM, Co Host
08.00 – 08.10 10 Minutes Seminar Opening by MC Bumper Pembukaan – Spotlight MC Share Screen Lagu Indonesia Raya Share Screen ISKI Song Dr. Devie Rahmawati- MC
08.10 – 08.20 10 Minutes Singing of Indonesia Raya Singing ISKI Asrot MC
08.20 – 08.25 5 Minutes Prayer Prof Ibnu Hamad , Chairman of KNK MC
08.25 – 08.35 10 Minutes Speech form Chairman of ISKI Dr. Dadang Rahmat Hidayat MC
08.35 – 08.40 5 Minutes Welcoming song – Fikom Unpad   MC
08.40 – 08.50 10 Minutes Opening from Moderator Moderator MC to Moderator
08.50 – 11.00 20 Minutes Each speakers Presentation by Invited Speakers: Dr. Sanjaya Mishra,  Education Specialist, eleaarning Commonwealth of Learning (COL), CanadaProf Etin Anwar (Hobart & William Smith Colleges, New York, America) Prof. dr. Hasbullah Thabrany, MPH, Dr. PH., (FKM Universitas Indonesia)Dr. Ronny Adhikarya Retiree of The World Bank, Ex-FAO/United Nations Representative Prof. Dr. Normah Mustaffa University Kebangsaan Malaysia – Spotlight Pembicara – Share Screen Materi Pembicara Moderator: Dr. Leila Mona Ganiem (Vice Chairman of ISKI)
11.00 – 11.45   45 Minutes Q & A Session Closing by Moderator (Share Link Absensi) Moderator
11.45 – 11.55 10 menit Presenting Certificate & Photo session Dr. Dadang & Prof Ibnu MC (6 certificate)
11.55 – End   Closing Seminar by MC